Alle cursussen in vogelvlucht

Cursussen voor honden jonger dan een jaar

PuppyStart
De beste basis voor de toekomst!

PuppyStart is de eerste cursus waar je bij PuppyStar met je nieuwe huisgenoot aan kunt deelnemen. Alle puppy’s vanaf negen weken zijn van harte welkom.
Wij coachen je bij het opvoeden van de pup tot een vrolijke, gehoorzame en sociale kameraad. Zo maken jullie spelenderwijs de beste start voor de toekomst. We zetten de eerste stap op weg naar gehoorzaamheid waarbij het accent ligt op opvoeding.
PuppyStart omvat 11 lessen en kost €175,-

Na PuppyStart kunnen jullie verder met Junior Training.

Junior Training
Blijf je puber de baas!

Junior Training is het vervolg op PuppyStart. Tijdens Junior Training wordt de basis die in PuppyStart is gelegd verder uitgebouwd. De jonge honden komen nu in de puberteit waar wij jullie doorheen coachen.

In de laatste lessen van Junior Training worden de puntjes op de i gezet zodat jullie het afsluitende PuppyStar certificaat kunnen behalen. Hiermee heeft de hond laten zien dat het een gehoorzame en sociale huishond is.
Junior Training omvat 11 lessen en kost €175,-

Na Junior Training kunnen jullie verder met Kwispel of FunStars.

Cursussen voor honden ouder dan een jaar

Voor iedereen die met succes Junior Training heeft afgerond zijn er natuurlijk de nodige mogelijkheden om verder te trainen. Er is voor ieder wat wils, aangepast op de behoeften van de hond en de geleider.

Al onze vervolgcursussen helpen je de gehoorzaamheid te onderhouden en nog verder te ontwikkelen. De cursussen zijn zoals je het van ons gewend bent; leerzaam, kwalitatief hoogstaand en vooral heel erg leuk!

Deelname aan onze vervolgcursussen is alleen mogelijk voor onze eigen cursisten die het PuppyStar certificaat hebben behaald én een positief advies van hun instructeur hebben om verder te gaan met Kwispel of FunStars.

De kosten voor al onze vervolgcursussen zijn €90,-per kwartaal waarbij een kwartaal gebaseerd is op 9 lessen.

Kwispel 
Goed voor hond en baas!

Kwispel is een combinatie tussen gehoorzaamheid en behendigheid, leuk voor zowel baas als hond!

De doelstelling van Kwispel is een (nog) gehoorzamere hond, het onderhouden van de al aangeleerde gehoorzaamheid, deze nog verder uitbreiden maar vooral ook lekker samen met je hond bezig zijn. Hier werken we gezamenlijk aan. Ieder koppel op zijn eigen niveau en tempo. Natuurlijk alles in de plezierige gezellige context die je inmiddels van ons gewend bent. De oefeningen zijn speels, afwisselend en praktijkgericht. Zo blijft je jong volwassen hond een vriendelijke, vrolijke, kwispelende, gehoorzame huishond. Bij Kwispel leren we tevens alle behendigheidstoestellen aan.

Na Kwispel kunnen jullie verder met Behendigheid.

Behendigheid
Versterk de band met je hond!

Bij Behendigheid, ook wel agility genoemd, leg je samen met je hond een parcours, bestaande uit verschillende hindernissen, foutloos en zo snel mogelijk af. Behendigheid is een plezierige sport voor honden en hun bazen die aansluit bij je hond zijn wil tot beweging en actie samen met jou. Je hond moet los kunnen werken en je toch steeds in de gaten  houden. Door het ‘samen doen’ krijg je een sterkere band met je hond. Plezier voor honden, voor de geleiders en prestatie gaan hand in hand. Aan Behendigheid kan je alleen deelnemen als zowel jij als je hond in prima conditie zijn. Samen rennen jullie wat af.

FunStars
Lekker samen bezig zijn!

De naam zegt het al. FunStars is gehoorzaamheidsfun, leuk voor zowel baas als hond!
We werken met een parcours, dat bestaat uit afzonderlijke gehoorzaamheidsoefeningen gecombineerd met gewoon leuke dingen als sprongetjes, tunnel of wat we maar verzinnen. Actie en concentratie wordt afgewisseld, waardoor het voor beide (!) plezierig blijft. Ook voor honden die niet zo veel om Behendigheid geven of die wegens medische oorzaken niet kunnen of mogen springen is FunStars geschikt.

Wil je gewoon lekker met je hond bezig zijn, hebben jullie een goede conditie en vindt je hond jou het einde? En hou jij van afwisseling, gehoorzaamheid, gekkigheid en vooral van gezelligheid en plezier? Dan is FunStars precies wat jullie zoeken!

Stroomdiagram

Tekening1