Ans Kolen is de oprichter, eigenaar, gedragstherapeut, Bachbloesemtherapeut en hoofdinstructeur van PuppyStar.2013-06-17-198

Ans is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle lesopzetten, therapieplannen, en trainingsmethoden, van zowel de lessen van PuppyStar als ook voor de honden die in gedragstherapie, Bachbloesem Remedie therapie  en/of individuele begeleiding zijn.

Ans is gediplomeerd gedragstherapeut met bijzonder veel ervaring.  Al meer dan 30 jaar werkt ze met (probleem)honden. Ans volgde haar gedragstherapeutische opleiding bij het Van Hall Instituut in samenwerking met DogVision. Daarnaast heeft ze nog veel meer opleiding. We noemen O&O (de Nederlandse Vereniging voor hondeninstructeurs), Martin Gaus Academie, NBG (Nederlandse Bond voor Gebruikshonden) FHN (Federatie Hondensport Nederland).

PuppyStar is Ans haar hobby. De dagelijkse kost verdient ze als gediplomeerd docent, groen- zorg- en onderwijs, in het agrarisch middelbaar beroepsonderwijs.
Het zal je vast niet verbazen dat Ans daar voornamelijk les geeft in het trainen van dieren, trainingstechnieken, gedragsverrijking, leerprocessen bij mens en dier, didactiek, en algemene dierverzorging.
Last but not least werkt Ans als coach van jong volwassenen.

Je kunt bij Ans terecht voor:
Voorlichting en aanschafadviezen, karakteranalyse, puppytesten, gedragstherapie, individuele begeleiding, (extra) privéles, Bachbloesem therapie voor zowel hond als baas.