De Bachbloesem praktijk voor mensen van Ans is momenteeel gesloten wegens drukke werkzaamheden voor PuppyStar die oncombineerbaar zijn met de intensieve begeleiding die een goede Bachbloesem therapeut haar cliënten biedt.

Natuurlijk stelt Ans nog wel Bachbloesem Remedies voor honden, die bij PuppyStar in gedragstherapie of individuele begeleiding zijn samen.

Om echter ook de kwaliteit voor ‘mensenbachjes’ te kunnen blijven waarborgen heeft Ans ervoor gekozen alleen nog Bachbloesemconsulten voor mensen te verzorgen die met hun hond(je) bij PuppyStar trainen. Een hond is immers uiterst gevoelig voor lichaamstaal, emoties van de baas, zijn/haar energie of hoe je het ook maar noemen wilt. Als de baas niet in balans is, dan is de hond dat ook vaak niet hetgeen het leervermogen van de hond niet ten goede komt.

Over Bachbloesem Remedies voor mensen heeft Ans Kolen veel artikelen over gepubliceerd. Omdat het jammer is om deze artikelen voor een groot publiek verloren te laten gaan hebben we op deze site een kleine selectie van deze artikeltjes gepubliceerd.

Er is nog veel meer te lezen op de website van Plantaardigheden, een botanische site. Je vindt bij Plantaardigheden niet alleen mijn artikeltjes maar ook waardevolle bijdragen van collega auteurs. Een beknopt schematisch overzicht en een beschrijving van alle Bachbloesem Remedies vind je hier. Klik op de bloesems en lees de interessante teksten van de hand van Ans en Rob.

They cure, not by attacking disease, but by flooding our natures with the beautiful vibrations of our Higher Nature, in the presence of which disease melts as snow in the sunshine.

Dr. Edward Bach