Lekker samen bezig zijn!

Wat is het

De naam zegt het al. FunStars is fun, voor zowel baas als hond!Milo!
FunStars bestaat uit een heel divers trainingsprogramma, waarin hond en geleider veel leren met elkaar en van elkaar. Gehoorzaamheidsoefeningen worden speels gecombineerd met allerlei andere dingen zoals sprongetjes, tunnel, (zoek)spelletjes, puzzelen, kunstjes en nog veel meer. Actie en concentratie wisselen elkaar af, waardoor FunStars voor baas en hond dikke pret is.

Voor wieDSC_3292

FunStars is geschikt voor alle honden die Junior Training doorlopen hebben.
FunStars is ook geschikt voor hen die niet zo veel om Behendigheid geven of die wegens medische oorzaken niet kunnen of mogen springen. Wil je gewoon lekker met je hond bezig zijn en vindt je hond jou het einde? En hou jij van afwisseling, gehoorzaamheid, gekkigheid en vooral van gezelligheid en plezier? Dan is FunStars precies wat jullie zoeken!

Doelstelling

De doelstelling is simpelweg leuk samen bezig zijn, samen een hoop plezier hebben en zo de band tussen baas en hond nog verder versterken. Bijkomend voordeel bij FunStars; als je regelmatig leuke dingen met je hond doet, dan is zijn aandacht voor jou ook veel groter. Samen spelen, samen leren, samen veel plezier hebben. Dat wil toch iedere hond én baas!!

1291992_343855652417637_934741191_o DSC_3269_20100705_200618 Yentle en Trouble